Home Het logboek Landactiviteiten Als het niet gaat zoals het moet….
 
Als het niet gaat zoals het moet…. PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ger Wouters   
vrijdag, 12 juni 2009 11:15

….dan moet het maar zoals het gaat!

Een krachtige uitspraak van een forumvriendin. En wij moeten ons dit deze week ter harte nemen. Helaas is er een onverwachte kink in de kabel en zullen we de plannen weer een keer omgooien. De kopers krijgen hun financiering niet rond en zien van de koop af. Ja, dat kan!  Ondanks de kopersmarkt zijn verkopers totaal niet beschermd. Ons huis is nu al een maand van de markt. Potentiële kijkers/kopers zijn niet meer op dit prachtige pand geattendeerd. Inmiddels staat het weer op funda. We rekenen op een grote stroom aan kijkers. Beter nog: kopers! We kunnen er maar beter enkele in reserve hebben. De banken zijn niet zo makkelijk meer. Zeker niet nu de AFM maatregelen heeft aangekondigd tegen de hypotheekadviseurs. Ach, nou ja, laat ik mijn credo weer uit de kast halen. “We hebben maar 1 koper nodig en die is zeker al geboren.”

Het zal allemaal zo moeten gaan. Of om met woorden van Henk te spreken: “Het universum zorgt voor ons. Maar…net als met ouders, niet altijd zoals jíj het wil!” De (mislukte) verkoop is het laatste zetje geweest voor Henk om zijn carrière bij de ING te beëindigen. Hij kan zich volledig gaan toeleggen op vanCarabas.nl. Na 12 dienstjaren gaat hij zijn droom waarmaken. Het eerste deel van die droom is eigen zaak en het tweede deel is het lange zeilen. We beginnen met deel 1. En nu we toch nog niet verhuizen kunnen we volle kracht vooruit. Een nieuwe site. Uitbreidingen op deze site. Extra voorbeeldsites. Het gaat allemaal gerealiseerd worden. We hebben er zin in!

Deel 2 blijft voorlopig staan zoals het staat. Van april tot oktober 2010 naar Scandinavië. In de tijd die voor ons ligt zullen we onze statige dame weer wat verder opknappen. In elk geval de klussen die noodzakelijk zijn om goed op haar te kunnen wonen. Er komt absoluut een dag dat we dit huis definitief verlaten en de Markiezin betrekken. We weten alleen nog niet wanneer. We gaan nog uit van ergens in de komende maanden van dit jaar. Een mens moet hoop houden niet waar?! Ook het opruimen/verkopen van allerlei spullen in huis gaat gewoon door. In een lager tempo. vanCarabas.nl heeft uiteraard de hoogste prioriteit.

 

Blijf hier lezen! Blijf op de hoogte!

 

Laatst aangepast op vrijdag, 12 juni 2009 11:19
 
De laatste tweets van de Markiezin: